Apex Legends Sistem Gereksinimleri, Apex Legends Kaç GB?

Konusu 'Apex Legends' forumundadır ve Fatih.Kocak tarafından 7 Şubat 2019 başlatılmıştır.

1. Fatih.Kocak

Fatih.Kocak Administrator Yönetici ROOT ADMİNİSTRATOR

Ödül Puanları:
    18
    Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve EA Games tarafından yayınlanan Battle Royale türündeki Apex Legends oyunu 6 Şubat tarihinde yayınlandı. Yayınlanmasının üzerinden daha 1 gün bile geçmeden 1 milyondan fazla indirilen Apex Legends daha şimdiden PUBG ve Fortnite gibi Battle Royale türünün en popüler oyunlarının tahtlarına göz dikmiş durumda. Apex Legends her ne kadar tüm oyunculara ulaşmayı hedeflese de bu oyunu oynayabilmek için belirli sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara ya da oyun konsoluna sahip olmak gerekiyor. Konsol tarafında sistem gereksinimleri çok karışık değil. Şu an için sadece Playstation 4 ve Xbox One konsollarında oynanabiliyor. Bilgisayar tarafında ise EA Games firmasının oyun platformu olan Origin'i kurduktan sonra aşağıdaki gereksinimleri karşılamanız gerekiyor. Origin, Steam benzeri bir oyun platformu. Bu yüzden ücretsiz ve küçük boyutlu bir program. Origin'i aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Origin İndir

Apex Legends için Minimum Sistem Gereksinimleri

• İşletim sistemi: 64-bit Windows 7
    • İşlemci (AMD): AMD FX 4350 ya da daha yüksek
    • İşlemci (Intel): Intel Core i3 6300 ya da daha yüksek
    • Bellek: 6GB - DDR3 @1333 RAM
    • Grafik kartı (AMD): AMD Radeon HD 7730
    • Grafik kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce GT 640
    • DirectX: 11 uyumlu ya da daha yüksek ekran kartı
    • İnternet hızı: 512 KBPS ya da daha yüskek bir hızda internet bağlantısı
    • Disk boyutu: 22GB
    Apex Legends'i Daha Performanslı Oynayabilmek için Önerilen Sistem Gereksinimleri
    • İşletim sistemi: 64-bit Windows 7
    • İşlemci (AMD): Ryzen 5 CPU ya da daha yüksek
    • İşlemci (Intel): Intel Core i5 3570K ya da daha yüksek
    • Bellek: 8GB - DDR3 @1333 RAM
    • Grafik kartı (AMD): AMD Radeon R9 290
    • Grafik kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 970
    • DirectX: 11 uyumlu ya da daha yüksek ekran kartı
    • İnternet hızı: Genişbant internet
    • Disk boyutu: 22GB

apex-2.jpg

Eğer yukarıdaki bağlantıdan Origin'i indirip kurduysanız ve bilgisayarınız da listelenen sistem gereksinimlerini karşılıyorsa aşağıdaki bağlantıdan Apex Legends oyununu indirebilirsiniz.

Apex Legends İndir

Eğer bilgisayarınız gerekli sistem özelliklerine sahip değilse ve bu oyunu Android ya da IOS işletim sistemine sahip mobil cihazınızdan oynamak istiyorsanız bir süre daha beklemeniz gerekecek. Apex Legends mobile ile ilgili gerekli bilgilere de aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Apex Legends Mobile Ne Zaman Çıkacak?

Eğer Apex Legends ile ilgili bir sorunuz olursa sitemize üye olduktan sonra bu konu altından sorabilirsiniz. Ben ya da diğer yöneticilerimiz sorularınıza hızlı bir biçimde cevap verecektir.

Son düzenleme: 9 Şubat 2019

Sayfayı Paylaş