''Api.dll'' Dosyasını Nereye Nasıl Kurulur? Adım 1 : Api.dll dosyasını c :/ Windows/System32/ dizinine kopyalayarak hatadan kurtulabilirsiniz. Adım 2 : ikinci adımda ise api.dll hatası, veren yazılımın (oyun,program v.b) bulunduğu dizine api.dll dosyasını kopyalayabilirsiniz. Adım 3 : Windows Başlat menüsüne ''çalıştır'' yazarak açılan sekmeye CMD yazıp enter tuşuna basınız. Sonrasında ise açılan siyah ekrana ''regvsr32 api.dll'' yazarak enter tuşuna basarsanız kesin olarak sorundan kurtulabilisiniz. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Api.dll İndir Hangi İşletim Sisteminde Nasıl Kurulur? Windows 95/98/Me : İndirdiğiniz Api.dll dosyasını C: \ Windows \ System (Windows 95/98/Me), dizinine kopyalayıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Windows NT/2000 : İndirdiğiniz Api.dll dosyasını C: \ WINNT \ System32 (Windows NT/2000), dizinine kopyalayıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 ve 8.1 : İndirdiğiniz Api.dll dosyasını C: \ Windows \ System32 (Windows XP, Vista, 7, 8 ve 8.1) dizinine kopyalayıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Windows 10 : İndirdiğiniz Api.dll dosyasını C: \ Windows \ System32 (Windows XP, Vista, 7, 8 ve 8.1, 10) dizinine kopyalayıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Windows 64 Bit : İndirdiğiniz Api.dll dosyasını C: \ Windows \ SysWOW64 \ dizinine kopyalayıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız.