Bu ''DLL'' Ne İşe Yarar? Bu dll dosyası genellikle oyunlar için gereklidir. İşletim sisteminizde bu dosya var olmadığında yüklediğiniz ve çalıştırmaya çalışdığınız oyunlarda sorunlar yaşamanıza sebep olur. Bu sorunları çözebilmeniz için eksik olan bu dll dosyasını bilgisayarınıza indirip gerekli yere atmalısınız. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Xinput1_3.dll İndir ''Xinput1_3.dll'' Kurulumu Nasıl Yapılır? Xinput1_3.dll hatası ve çözümü: Öncelikle sitemizden indirdiğiniz .zip formatındaki dosyayı klasöre çıkartmalısınız.Kurulumu yapmak için şu adımları sırasıyla takip edin.. Windows Başlat menüsüne Çalıştır yazarak açılan sekmeye CMD yazıp ENTER tuşuna basınız. Sonrasında ise açılan siyah ekrana ''regvsr32 xinput1_3.dll'' yazarak ENTER tuşuna basarsanız kesin olarak problemden kurtulabilirsiniz. ''Xinput1_3.dll'' Hangi İşletim Sisteminde Nasıl Kurulur? Windows 95/98/Me : xinput1_3.dll dosyasını C: \ Windows \ System (Windows 95/98/Me), dizinine kopyalayıp bilgisayarını yeniden başlatınız. Windows NT/2000 : xinput1_3.dll dosyasını C: \ WINNT \ System32 (Windows NT/2000), dizinine kopyalayıp bilgisayarı yeniden başlatınız. Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 : xinput1_3.dll dosyasını C: \ Windows \ System32 (Windows XP, Vista, 7, 8),dizinine kopyalayıp bilgisayarı yeniden başlatınız. Windows 10 : xinput1_3.dll dosyasını C: \ Windows \ System32 (Windows XP, Vista, 7, 8),dizinine kopyalayıp bilgisayarı yeniden başlatınız. Windows Tüm 64-Bit : xinput1_3.dll dosyasını C: \ Windows \ SysWOW64 \ dizinine kopyalayıp bilgisayarı yeniden başlatınız.
Bu dll hataları harbiden insanı çıldırtıyor kaç yerden indirme yapıyordum önceden hep sorun çıkıyordu burdan sorusuz çözüyorum problemleri. Bide bilgisayar destek kısmı hoşuma gitti sitenin oraya konu açabilsek iyi olur.
İndirdiğiniz DLL dosyasını nereye kopyaladığınızı ve bu hatayı hangi uygulamada aldığınızı öğrenebilir miyim? Yani, eğer bir oyunda bu hatayı alıyorsanız oyunun ismini ya da başka bir uygulamada bu hatayla karşılaşıyorsanız uygulamanın ismini öğrenebilir miyim?